BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

SZÓLJANAK RÓLATOK A HÍREK!

Eddig hat próbát oldottatok meg, melyek mind-mind kihívásokat tartogattak számotokra, sok szép emlékkel, kalanddal gazdagodtatok. De lehet, ha néha próbára is tette a csapatotok türelmét, kreativitását a verseny. A hetedik próba során azt szeretnénk, ha mindezeket az élményeket, tapasztalatokat egy újságcikkben, tv műsorban vagy rádióműsorban mondanátok el.
A feladatmegoldás első lépése, hogy felkeressetek egy székelyudvarhelyi sajtóorgánumot (uh.ro, Udvarhely Napilap, Udvarhelyi Híradó, Príma Rádió, Szekelyhon.ro. Sztár Rádió, Más Rádió, D3 Tv), majd megbeszéljétek, hogy készítsenek veletek interjút a Heted7Sulis élményeitekről, vagy jelentessék meg az általatok írt beszámolót. A beszámoló mellé képet is tegyetek, majd készítsetek fotót a megjelent cikkről, töltsétek fel a honlapra a szöveget, a képet, és a megjelent újságcikket (fotó az újságról, vagy print screen az online megjelent cikkről) vagy a videót, amennyiben tv műsorban jelentetek meg, vagy hanganyagot, ha rádióban sikerült szerepelni.
Ne feledjétek, hogy a nyomtatott újságok esetében csütörtök este lapzárta van.

Sok sikert!

ÍRJ HOZZÁSZÓLÁST

Kérünk légy udvarias, nagyra értékeljük! Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük. A hozzászóláshoz kérünk töltsd ki a szükséges mezőket.